我比一個人搞到好煩,但係佢又話我好煩?!

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

我比一個人搞到好煩,但係佢又話我好煩?!

文章tautau » 2009-11-25, 21:26

話說之前有一次出街有一段係我阿哥佢地係柯士甸果邊影片。
果時用mcson張柏祥手機影,之後佢話send比我。
果段片300mb左右
原本想同其他片一齊send,點知所有手機都冇晒位。
算...佢話send比我就send比我啦
點知第一次就話mcson家姐唔比用電腦
第二次就話冇帶手機
第三次係電腦好亂
第四次係去影特見
第五次識mcson家姐唔比出街
第六次就屋企有客人
第七次都係mcson家姐唔比出街
第八次係手機唔係度
好啦!我忍夠啦
佢話星期一晚send比我
要佢知道欠我野有排煩!
如果del左唔緊要
我有recovery軟件!
佢話我煩住佢
我真的憤怒鳥
佢一直send過黎咪好lo!
又話佢隨時online咪send
大佬!佢幾時on啊??
佢都封鎖左我啦!
點send啊??
佢哭著同我講話好煩
好心佢咪用30分鐘之久send條片比我啦!
痴線!
-----
之後某幾日mcson upload上去skydrive啦
但up d唔up d
奇怪
我發現佢好似特意唔比條片我
話就話係比
但果段唔通得罪左佢?
做咩唔見呢?
video0008之後就係0010
奇怪!
----
星期三,個死mcson終於唔耐煩啦
而家仲未比條片我
佢好明顯就唔想比條片我
----
msn記錄:
羽流祖 說:
* 段video0009呢?
羽流祖 說:
*條片得罪你d咩
mcson 說:
*而家係你得罪我! :?
羽流祖 說:
*一早send黎咪好lo...唔好搞到而家
*我早就將你d個頭用一隻可愛的小白兔cover左...你仲想點?
*你把聲都用埋嘟黎cover埋
*你還想如何
*我等左條片一個月啦
*一個月唔易過架
*一個月來我等又等
*原本11月頭就剪等啦
*
mcson 剛剛傳送來電震動。
*
羽流祖 說:
*而家就等你呢個大少爺only
mcson 說:
*好煩呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
羽流祖 說:
*最後,希望你可以於今晚12點前upload條片
mcson 說:
*憑住你呢句我以後都唔SEND
羽流祖 說:
*好
*我向你作出極大的對歉
mcson 說:
*條00008
羽流祖 說:
*我想講呢....
*唔係呢條
mcson 說:
*而家我想SD都無呀
*記憶卡唔響我到呀
羽流祖 說:
*部手機唔係你度?????!!!!!
mcson 說:
*日日打電話黎追片
係.
*你唔煩我都煩呀
*唔該你
*唔好再瘋狂Call
*部手機唔係我度我就自然會UP
羽流祖 說:
*...你打多左
mcson 說:
*你唔好再大隊威脅
羽流祖 說:
*個個都好擔心
--------
我最後想同mcson講一句:
你成日話部手機唔係度,你估我還信你嗎?
你連邊段唔錯。證明你極度唔留意。
我瘋狂call為左咩?你一早睇清楚咪好lo!!!
最後全段:
張柏祥你呢個自大到不得了ge明星留意。我等左成個月,我忍你都因為念在你係我朋友。
如果你還有少少(良知+常識)都知道0008同0010都係遊港鐵,0009點會唔係?你又話自己冇睇過。
點知你同我講話"果段我睇落好似唔係lo"。你認為我還相信你嗎?你封鎖我?沒問題,我還有其他方法!
你快d比條片我!唔好再玩小朋友脾氣!
你唔想send就講出黎!!
----
各位網友睇到張柏祥有意唔比佢send片比我!
而家我被佢搞到堂成日都掛住條片
返到屋企又係
我而家好慘啊...
如果佢死都唔比返我
咁我可以點做?
如有不悅請當請篇文是個人日記!thx!
張柏祥係讀華仁的!
難道華仁仔就可以咁自大?
另外,據facebook資料說:
佢今年1S班
tautau
土星會員

Re: 我比一個人搞到好煩,但係佢又話我好煩?!

文章hkmtrhah » 2009-11-26, 00:39

華仁?佢轉讀 Band 3 學校好過。
佢而家咁嘅款就等於唔交功課時仲頂個老師話「我係唔_交呀,你記缺點咪記缺點」一樣

冇段片咪話 del 左段片囉。拖左成九次都仲係拖,人地想唔懷疑你都好難喎 :roll: :roll:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章tautau » 2009-11-26, 18:09

最緊要係佢家姐都有份幫拖,之後佢特別多藉口,我等左成個月啦,今日11月26日啦大佬,佢仲話我煩住佢...
tautau
土星會員

文章V813 » 2009-11-28, 07:02

乜段片對你真係咁重要 -.-?
V813
土星會員

文章tautau » 2009-11-28, 14:42

冇錯...不過唔使擔心
果段等左成個月ge片已經落在我手上了
tautau
土星會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 22 位訪客