其實呢度最有米係 bnn

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

其實呢度最有米係 bnn

文章Roy » 2009-08-11, 23:17

啱啱買咗部新 Macbook,諗住長用架啦
我買嗰陣又唔記得買 Mightly Mouse

而家諗住去旺電/黃金買返個 Mightly Mouse,大家知唔知邊間舖頭可以買返而又覺得抵?
(旺電 3 樓 Mac 舖已經比我加咗入黑名單,除咗嗰間仲有冇邊間?)

又買 Macbook, 非常羨慕中... :oops:
圖檔
頭像
Roy
木星會員

Re: 其實呢度最有米係 bnn

文章大大師兄 » 2009-08-11, 23:30

Bananasims 上次買 Macbook 係幾時先 :?: (咁先可以同其他人,例如 Andy,比較)
圖檔
大大師兄
地球會員

文章Roy » 2009-08-11, 23:37

大大師兄 寫:Bananasims 上次買 Macbook 係幾時先 :?: (咁先可以同其他人,例如 Andy,比較)

我只係記得佢之前係買部 MBP :oops:
圖檔
頭像
Roy
木星會員

文章銘仔 » 2009-08-12, 01:00

有米者,莫過於BNN也 :P
頭像
銘仔
金星會員

文章Frenchfriezz » 2009-08-12, 02:24

銘仔 寫:有米者,莫過於BNN也 :P

單係睇佢住邊都知啦

佢而家仲要一口氣買哂蘋果三寶喎 :oops: 艾扑+艾瘋+macbook,好葡萄
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章hamu278 » 2009-08-12, 09:26

一向如此。
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章b_kevin_e » 2009-08-12, 10:32

好哂 :oops: :oops:

我最快都要2年後先考慮買notebook
仲要9成係買部行Windows,邊似得バナナ買Macbook :oops: :oops:
最後由 b_kevin_e 於 2009-08-12, 11:08 編輯,總共編輯了 1 次。
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Andy » 2009-08-12, 10:59

我想買部平平地嘅單反都要等會考放榜 :oops::oops:

我諗起HXXXLam@AL8 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章Andy » 2009-08-12, 11:17

睇圖啦 :oops: :oops:

簡介:"bnn:得嗰六千幾蚊!"(連標點十一個字, 唔好警告我)
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
圖檔
Andy
金星會員

文章Roy » 2009-08-12, 11:24

Andy 寫:睇圖啦 :oops: :oops:

簡介:"bnn:得嗰六千幾蚊!"(連標點十一個字, 唔好警告我)

叫佢分俾我地... :oops: 話時話我好似差佢二十蚊 :oops:
我行 OSx86 架咋.. :(
圖檔
頭像
Roy
木星會員

文章Frenchfriezz » 2009-08-12, 12:04

佢成日亂嗡架啦,根本就係買俾自己用
信佢真係生臭狐 :P :P
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章Roy » 2009-08-12, 13:10

Frenchfriezz 寫:

佢成日亂嗡架啦,根本就係買俾自己用
信佢真係生臭狐 :P :P

信佢一成, 雙目失明 :(
圖檔
頭像
Roy
木星會員

文章大大師兄 » 2009-08-12, 15:10

搵個人開 IC 米王選舉第三回 :twisted: :twisted: :twisted:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章SkyBread » 2009-08-13, 10:38

Andy 寫:我想買部平平地嘅單反都要等會考放榜 :oops::oops:

你買DSLR好似係由上年講到而家...都未到手...(真係窮成咁...??)
SkyBread

文章hamu278 » 2009-08-13, 10:41

Andy 寫:我想買部平平地嘅單反都要等會考放榜 :oops::oops:

放左部 iMac 就有錢買架喇 :oops: :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章大大師兄 » 2009-08-13, 14:03

hamu278 寫:

放左部 iMac 就有錢買架喇 :oops: :oops:

呢 d 叫做本末倒置 (?)
圖檔
大大師兄
地球會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 38 位訪客