今時今日的港男港女真可惡

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

今時今日的港男港女真可惡

文章JX7452~Tadase » 2009-08-09, 15:47

http://www.youtube.com/watch?v=TqhLFaC4GFQ

此片上載者太過份!!完全冇諗過片中人感受! :evil: :evil:

個人認為佢地好過份,唔通要我"隻眼開隻眼閉"?對唔住,恕我做唔到!

估唔到現時既港男港女會咁賤,恥笑他人以作玩樂,是"網路欺凌"的行為!恕我無法接受!雖然我不是片中任何人,但我已懇請上載者把本片刪除!否則將向Youtube公司提出刪除及禁止上載本片的要求。 :evil:

請大家支持!!!
頭像
JX7452~Tadase
土星會員

Re: 今時今日的港男港女真可惡

文章UCR683 » 2009-08-09, 16:02

有沒有去高登看過?
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章bteonnsg » 2009-08-09, 18:01

但係拍片者係咩人?

如果拍片者係網民的話拍錄者也應干犯了港鐵附例
bteonnsg
地球會員

文章KX675 » 2009-08-10, 20:41

bteonnsg 寫:但係拍片者係咩人?

拍片者係本站某會員。

不過他上載原片時,從沒有表示要進行恥笑。現時大家眼前呢齣片,係拍片者在設定原片為死人片段後其他人上載之複本,而提出要恥笑的,正是上載複本的用戶。
考試中,潛水 sosad
圖檔
頭像
KX675
土星會員

文章JX7452~Tadase » 2009-08-10, 21:00

KX675 寫:
bteonnsg 寫:但係拍片者係咩人?

拍片者係本站某會員。

不過他上載原片時,從沒有表示要進行恥笑。現時大家眼前呢齣片,係拍片者在設定原片為死人片段後其他人上載之複本,而提出要恥笑的,正是上載複本的用戶。

我認為該港男違反了版權條例。當我提及版權條例時,該港男剷我留言! :evil:
頭像
JX7452~Tadase
土星會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 64 位訪客