機場遊

攝影作品、技術分享。

版主: Frenchfriezz

版面規則
  • 本版面旨在討論攝影技巧、攝影器材、攝影心得、拍攝景點及分享親自拍攝的相片。
  • 所分享的相片必須為該會員親自拍攝。
  • 所分享的相片可使用圖像處理軟件潤色,惟必須在文章內注明該相片是經過軟件後期處理。

機場遊

文章b_kevin_e » 2009-11-28, 20:44

今日又去左機場,再遊T2
圖檔

又係去返呢到,探知館.....
圖檔

今次就入左去睇4D電影,上次冇睇過
圖檔

睇完就去埋觀景台,睇風景
圖檔
圖檔

好啦,睇完風景,返落去「格格不入」既PS區打機同埋影D成日壞既模型...... :oops:
圖檔
圖檔
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

Re: 機場遊

文章Freeman » 2009-11-28, 21:01

原來有啲咁既地方
點去的 :oops: :oops:
Freeman
地球會員

文章Frenchfriezz » 2009-11-29, 00:17

呢個咁既探知館冇野睇既,乜都要收錢

套4D電影我仲以為佢係3D+觸感,點知只係3D+番梘泡 :x 搵笨
記得T2初初開果陣(仲未正式開幕)個飛機頭係俾人任坐任睇任玩(雖然只係播片),而家竟然收成40蚊個 :x
觀景台又收20蚊 :x 模擬飛行又40蚊 :x 唔好去搶
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章人仔 » 2009-12-15, 13:07

山頂又係搭纜車15$
上觀景台又收20$ :x
頭像
人仔
金星會員

文章大大師兄 » 2009-12-15, 23:56

人仔 寫:山頂又係搭纜車15$
上觀景台又收20$ :x

除咗凌霄閣,仲有個山頂廣場,景色唔差得幾遠,我次次上山頂都係咁,除非凌霄閣觀景台免費。
圖檔
大大師兄
地球會員

文章ccya965041 » 2009-12-29, 03:50

收$20好過無得睇,其實值唔值真係好睇個人
頭像
ccya965041
木星會員

文章bananasims » 2009-12-29, 11:05

反正晒咁多車錢去到,唔爭在比多廿蚊
佪相對價格又唔係高,淨係計 S1 同東涌綫來回都係 $1 / $1.3
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章ccya965041 » 2009-12-30, 07:13

bananasims 寫:反正晒咁多車錢去到,唔爭在比多廿蚊
佪相對價格又唔係高,淨係計 S1 同東涌綫來回都係 $1 / $1.3

你知啦,好多人去到某D地方覺得唔值而唔入去,FINE,
不過又唔好倒轉頭又話人地收費收得唔合理,
咁人地都係開門做生意,唔需要維修?唔洗燈油火爉?
頭像
ccya965041
木星會員

文章johnwong32000 » 2009-12-30, 11:05

ccya965041 寫:
bananasims 寫:反正晒咁多車錢去到,唔爭在比多廿蚊

你知啦,好多人去到某D地方覺得唔值而唔入去,FINE,
不過又唔好倒轉頭又話人地收費收得唔合理,
咁人地都係開門做生意,唔需要維修?唔洗燈油火爉?

米王.....
我又覺得唔係wo,果到分明就係個天台,只係加有幾個望遠鏡,同部升降機,冇咩維修可言,係收的話$10就ok。
反而佢有PS3俾$$佢租地買廣告,己經可以幫補下。

講返機場,機場T2其實係咪仲係有少人?我上次去就冇咩人,尤如鬼域。
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

文章bananasims » 2009-12-30, 15:14

咁 Starbucks 成三十幾蚊一杯都無理由話 Starbucks 收費唔合理
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

回到 [C3] 攝影

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客