openBVE 新手

做列車司機夢想的第一步-BVE Trainsim 及 openBVE 的討論區。[I-Circle BVE 網]

版主: hkmtrhah

版面規則
  • 在主題表明主旨是問題、求檔還是下載等。
  • BVE Trainsim 及 openBVE 的教學請瀏覽 I-Circle BVE 網

openBVE 新手

文章Freeman » 2009-04-16, 02:26

好難玩 :oops:
Freeman
地球會員

Re: openBVE 新手

文章hkmtrhah » 2009-04-16, 03:02

551.97km/h ? :roll:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章Freeman » 2009-04-16, 03:12

pcyc 寫:551.97km/h ? :roll:

正是 :oops: :oops:
Freeman
地球會員

文章bananasims » 2009-04-16, 09:49

乜千九可以去到咁快 :ugeek:
入美孚同南昌站照計勁慢架喎 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Freeman » 2009-04-16, 09:57

bananasims 寫:乜千九可以去到咁快 :ugeek:
入美孚同南昌站照計勁慢架喎 :oops:

改過下, 試緊 :oops:
Freeman
地球會員

文章Freeman » 2009-04-16, 10:45

我太無聊 :oops:
Freeman
地球會員

文章bananasims » 2009-04-16, 10:49

你未玩過 BVE 架過山車,架 A-Train(即係東涌綫架車)個指針轉咗十幾個圈,起碼千幾 KM/H
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Freeman » 2009-04-16, 10:50

邊度有得玩 :oops:
Freeman
地球會員

文章bananasims » 2009-04-16, 10:51

無啦,好耐之前
bananasims
太陽會員

文章UCR683 » 2009-04-16, 11:02

iamfreeman 寫:邊度有得玩 :oops:

りょうたのBVE,內裡有個openBVE 的過山車路線檔(openbveじぇっとこーすたー)。
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章Freeman » 2009-04-16, 11:21

UCR683 寫:
iamfreeman 寫:邊度有得玩 :oops:

りょうたのBVE,內裡有個openBVE 的過山車路線檔(openbveじぇっとこーすたー)。

==================
架改裝車由天水圍煞車煞到錦上路先停 :oops:
Freeman
地球會員

文章大大師兄 » 2009-04-16, 18:45

bananasims 寫:你未玩過 BVE 架過山車,架 A-Train(即係東涌綫架車)個指針轉咗十幾個圈,起碼千幾 KM/H

仲有 1013 個跳樓線 :P
圖檔
大大師兄
地球會員

文章bananasims » 2009-04-16, 18:58

就係佢條跳樓線 :twisted:
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-04-16, 19:07

bananasims 寫:就係佢條跳樓線 :twisted:

我以為你講日本紅色路軌果條過山車線 :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章johnlamhc » 2009-04-17, 12:35

旺調綫嘅K-TRAIN可以喺未改裝嘅情怳下時速可達426㎞∕h
p.s. 如何能令東涌綫A-Train向前行
johnlamhc
天王星會員

文章hkmtrhah » 2009-04-17, 13:33

johnlamhc 寫:旺調綫嘅K-TRAIN可以喺未改裝嘅情怳下時速可達426㎞∕h

(做乜成班唔睇人地問過既問題既人入來? :evil:
旺調線?咪玩啦,齋改 Simon Man 條將軍澳線下行就算鬼數,d Textures 又竟然可以用小畫家改圖,我不如玩將軍澳線下行算數? :evil:

p.s.: http://openbve.freeforums.org/problemat ... -t689.html
自己參透,唔識請用 Google 翻譯。Z_Z
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章大大師兄 » 2009-04-17, 14:50

pcyc 寫:
johnlamhc 寫:旺調綫嘅K-TRAIN可以喺未改裝嘅情怳下時速可達426㎞∕h

旺調線?咪玩啦,齋改 Simon Man 條將軍澳線下行就算鬼數,d Textures 又竟然可以用小畫家改圖,我不如玩將軍澳線下行算數? :evil:

p.s.: http://openbve.freeforums.org/problemat ... -t689.html

解除制動有 10 分鐘延遲,膠到無朋友。:o)
圖檔
大大師兄
地球會員

文章kirisame » 2009-04-21, 21:49

大大師兄 寫:
pcyc 寫:

解除制動有 10 分鐘延遲,膠到無朋友。:o)

算啦
港鐵之最d人本身就膠到冇朋友,做出來嘅野都係膠架啦

反而想睇睇1013個跳樓線咩料
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

回到 [A2] BVE Trainsim / openBVE

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 29 位訪客