我設計中的千九

做列車司機夢想的第一步-BVE Trainsim 及 openBVE 的討論區。[I-Circle BVE 網]

版主: hkmtrhah

版面規則
  • 在主題表明主旨是問題、求檔還是下載等。
  • BVE Trainsim 及 openBVE 的教學請瀏覽 I-Circle BVE 網

我設計中的千九

文章hkmtrhah » 2008-10-17, 13:19

圖檔
圖檔

Texture 重新設計中 (我一腳踢...)
將會設計成可以在 BVE4, openBVE, RailSim2 中使用

歡迎有意去製作 Textures 或(及) Models 的人,請 PM 至我或傳送電郵至 hkmtrhah@gmail.com
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

Re: 我設計中的千九

文章hang » 2008-10-17, 23:04

平日睇d紅色好似冇咁鮮。
TUSK!
頭像
hang
火星會員

文章efilm » 2008-10-18, 00:38

整埋內籠? :?:
頭像
efilm
地球會員

文章hkmtrhah » 2008-10-18, 15:55

嘩! 咁咪好窒?
不過我都會整既 , 但係到時玩有內籠野版就要有定心理準備先
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章GX2903 » 2012-06-13, 12:06

Good.But why don't you make the cabin?
圖檔
頭像
GX2903
土星會員

文章hkmtrhah » 2012-06-14, 06:58

GX2903 寫:Good.But why don't you make the cabin?

efilm 寫:整埋內籠? :?:

hkmtrhah 寫:嘩! 咁咪好窒?
不過我都會整既 , 但係到時玩有內籠野版就要有定心理準備先

你隔咗成四年先走返嚟問,你冇病呀你?仲要問一條已經有人問咗嘅問題
交咗俾港急 / STO 兩邊自由發揮啦。整唔整 cabin 已經唔係我嘅事,我亦都唔會再 run 呢舊嘢
你再推舊 post 嘅話咪怪我發神經
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

回到 [A2] BVE Trainsim / openBVE

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客