MLR

做列車司機夢想的第一步-BVE Trainsim 及 openBVE 的討論區。[I-Circle BVE 網]

版主: hkmtrhah

版面規則
  • 在主題表明主旨是問題、求檔還是下載等。
  • BVE Trainsim 及 openBVE 的教學請瀏覽 I-Circle BVE 網

MLR

文章SP1900 » 2009-12-30, 17:51

有排攪
圖檔
圖檔
頭像
SP1900
天王星會員

Re: MLR

文章bananasims » 2009-12-30, 17:56

唔錯既作品

不過有啲暇疪:
邊位,唔知關唔關去鋸齒事
手挽扶手暗咗啲,同埋轉下角度好
淺色地版怪怪地
扶手比我既感覺好磨砂,不如深色少少
仲有座位格離既扶手仲係圖

整體都唔錯,加油!
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hkmtrhah » 2009-12-30, 19:11

起馬玻璃唔好齋一塊 Face 就算數
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章efilm » 2009-12-30, 19:18

個吊環個光暗同車廂環境唔多 match
整 BVE / openBVE 好講整體效果,個樣望落幾順眼就覺得佢靚、真。
如果 CG 同相片 mix 的話但又 mix 得唔好的話就好怪,相同相都係。

其實你可以自己對吓實地影返來的相同埋你個模,咁樣都好明顯睇到有邊啲位可以改善。
頭像
efilm
地球會員

文章johnwong32000 » 2009-12-30, 19:28

efilm 寫:個吊環個光暗同車廂環境唔多 match
整 BVE / openBVE 好講整體效果,個樣望落幾順眼就覺得佢靚、真。
如果 CG 同相片 mix 的話但又 mix 得唔好的話就好怪,相同相都係。

其實你可以自己對吓實地影返來的相同埋你個模,咁樣都好明顯睇到有邊啲位可以改善。

講一樣野你聽,個模係matthew起,只係某人唔寫出黎。

仲有,其實有想過用cylinder,不過實行上會更加怪,依家感會無感lag機。
個地版又係怪,完全地知道係同一幅圖。

呢度抄,果度抄,將D野合併一齊。好ge,起碼你申請到版權,不過D野唔係自己整就唔係幾好。
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

文章kitkit710 » 2011-04-04, 14:54

幾時有得down??
kitkit710
天王星會員

文章GX2903 » 2012-05-01, 14:41

Can u give the dl link?????????? :?:
圖檔
頭像
GX2903
土星會員

文章hkmtrhah » 2012-05-03, 07:18

GX2903 寫:Can u give the dl link?????????? :?:

過主
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章GX2903 » 2012-05-15, 20:20

I think the door gap is a bit narrow
最後由 hkmtrhah 於 2012-06-13, 04:34 編輯,總共編輯了 2 次。
理由: 改錯,已還原
圖檔
頭像
GX2903
土星會員

文章GX2903 » 2012-06-11, 15:55

I have watched your MLR video released by tpclhk,but can record the MLR 's sound on car no.283?I think it will much better.
圖檔
頭像
GX2903
土星會員

回到 [A2] BVE Trainsim / openBVE

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客