明明 唔展開, 點解 展開左 ... 欠 K ... ?

開源、多功能、高自訂性及高擴充性的內容管理系統。

版主: hamu278, 銘仔

版面規則
  • 發問時注明 Drupal 版本及之前做過的動作。

明明 唔展開, 點解 展開左 ... 欠 K ... ?

文章lsp » 2008-07-01, 18:23

睇附件 ...
無 Tick 展開 佢預設展開左, 欠 K ... ? :cry:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
lsp
地球會員

Re: 明明 唔展開, 點解 展開左 ... 欠 K ... ?

文章bananasims » 2008-07-01, 19:15

咩叫「欠 K」?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 明明 唔展開, 點解 展開左 ... 欠 K ... ?

文章lsp » 2008-07-01, 21:02

bananasims 寫:咩叫「欠 K」?

欠 K : 駁打 / 欠打 的意思, 即一件事令 人 感到憤怒而想就此作出 「程」罰 ... { 但係唔得既時候, 就會講呢句野 ... }
頭像
lsp
地球會員

文章Andy » 2008-07-01, 21:05

我仲以為亂碼= =
圖檔
Andy
金星會員

文章lsp » 2008-07-02, 14:43

解答問題 ~> 佬細 ...
頭像
lsp
地球會員

文章lsp » 2008-07-02, 15:25

搞掂左, 原來個項既連結係 http://fpalw.org, 即係主頁,
所以一入主頁就 ... :o
砍頭埋牆中 ... :evil:
頭像
lsp
地球會員

文章bananasims » 2008-07-02, 17:02

開 path 模組可以整自訂網址 ;)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章lsp » 2008-07-08, 00:36

用左自訂網址 D 網址靚左好多, 不過 D 「低階網路使用者」 係唔會 Mind D 咁既野, 又唔會睇到 ... :cry:
頭像
lsp
地球會員

文章bananasims » 2008-07-08, 00:56

親和力同埋 google 8-)
bananasims
太陽會員

回到 [B1d] Drupal

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客