點解Vista玩RCT3係整唔到廣告牌既?(多謝bananasims翻譯及RCT4提供網址)

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

點解Vista玩RCT3係整唔到廣告牌既?(多謝bananasims翻譯及RCT4提供網址)

文章Kukuku » 2008-10-27, 21:48

點解Vista玩RCT3係整唔到廣告牌既?揀圖果陣仲係一片空白... :oops:

PS.我之前果個Post都冇人答,所以開多個Post

如圖:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
最後由 Kukuku 於 2008-10-30, 21:41 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
Kukuku
土星會員

Re: 點解Vista玩RCT3係整唔到廣告牌既?(多謝bananasims翻譯及RCT4提供網址)

文章Kukuku » 2008-10-30, 09:49

我唔係好明果個網講乜,佢又話開CMD,又話......

PS:我讀緊Primary 5,咪叫我去進修!
頭像
Kukuku
土星會員

Re: 點解Vista玩RCT3係整唔到廣告牌既?(多謝bananasims翻譯及RCT4提供網址)

文章bananasims » 2008-10-30, 10:50

開始 -> 執行
打 cmd,確定

黑色視窗到打 "cmd",咁 enter
再打 "cd",不過唔好咁 enter

去文件
複製個路徑
喺個命令提示字元既 "cd" 後面咁右掣,貼上,再咁 Enter

跟嗰個網第 3 同第 4 既指示。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-10-30, 16:47

Kukuku 寫:

咁你要知點做,睇里D野就係你責任啦
頭像
RCT4
火星會員

文章Kukuku » 2008-10-30, 21:43

搞好左 :D 仲有,呢篇Post入唔入得教學區? :lol:
頭像
Kukuku
土星會員

文章bananasims » 2008-10-30, 21:47

Kukuku 寫:搞好左 :D 仲有,呢篇Post入唔入得教學區? :lol:
邊篇?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Kukuku » 2008-10-30, 21:48

bananasims 寫:
Kukuku 寫:搞好左 :D 仲有,呢篇Post入唔入得教學區? :lol:
邊篇?

這篇......(用黎教下人都好)
頭像
Kukuku
土星會員

文章Lemon233 » 2008-10-30, 21:55

Kukuku 寫:

呢啲嘢學定先都得架啦...
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章bananasims » 2008-10-30, 21:55

唔洗,有問題啲人都會自然黎呢到搵下 :oops:
bananasims
太陽會員

文章nw1oe3yh2 » 2009-05-02, 13:47

bananasims 寫:唔洗,有問題啲人都會自然黎呢到搵下 :oops:

好似我咁 :lol:
nw1oe3yh2

文章pokemoncwh » 2010-05-19, 17:42

我係WINDOW 7 都有同樣問題
我唔太明第3及第4個步驟
刪除d乜 加d乜落邊度?
pokemoncwh
土星會員

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客