遊樂設施總收入姐係d咩?(已解決)

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

遊樂設施總收入姐係d咩?(已解決)

文章kwan025 » 2008-09-21, 04:05

GAME入面過關條件有個地方唔明,

遊樂設施總收入<---姐係d咩黎?

我次次都過唔到 到底係計d咩收入?

門票收入/設施收入/商店收入????

求各位兄台幫解答一下
最後由 kwan025 於 2008-09-22, 07:07 編輯,總共編輯了 1 次。
kwan025

Re: 遊樂設施總收入姐係d咩?(已解決)

文章bananasims » 2008-09-21, 07:42

遊樂設施/門票/設施/商店總共賺既錢(扣除支出)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章kwan025 » 2008-09-21, 16:09

係唔係 all門票+商店/食物/飲料銷售-設施運作費-商店/食物/飲料庫存=遊樂設施總收入??
kwan025

文章bananasims » 2008-09-21, 16:42

係呀 :lol:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章kwan025 » 2008-09-21, 22:18

不過我計過有賺都係過唔到關~_~
圖檔

問題係邊help~_~
kwan025

文章bananasims » 2008-09-22, 00:17

睇錯野,sorry
第三行先係遊樂設施總收入
bananasims
太陽會員

文章kwan025 » 2008-09-22, 07:07

@O@~~
幾經辛苦終於過到關了 :lol:
thank^^
kwan025

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客