有關噴水池既問題

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

有關噴水池既問題

文章feida » 2008-08-28, 17:14

我想問下1個1x1既細水池點樣可以做到好似噴水池咁有水噴出黎既效果...
有咩模組可以做到...thx
feida

Re: 有關噴水池既問題

文章Kukuku » 2008-08-28, 21:37

你用內置既煙火效果咪得囉!! :D 吾洗模組都得嫁!! :lol:
頭像
Kukuku
土星會員

文章RCT4 » 2008-08-28, 22:09

用Mix Master Display咪得law
頭像
RCT4
火星會員

文章feida » 2008-08-29, 03:50

RCT4 寫:用Mix Master Display咪得law

咩係Mix Master Display
feida

文章RCT4 » 2008-08-29, 12:37

feida 寫:
RCT4 寫:用Mix Master Display咪得law

咩係Mix Master Display

咪即係煙火表演
頭像
RCT4
火星會員

文章feida » 2008-08-29, 15:06

我仲有個問題想問...我有時按左暫停之後先起建築物...當起到建築物既時候..
我望到建築物入面點解會點媽媽咩都睇唔到既....
feida

文章RCT4 » 2008-08-29, 21:07

feida 寫:我仲有個問題想問...我有時按左暫停之後先起建築物...當起到建築物既時候..

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物
頭像
RCT4
火星會員

文章feida » 2008-08-30, 01:36

RCT4 寫:
feida 寫:我仲有個問題想問...我有時按左暫停之後先起建築物...當起到建築物既時候..

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物

viewtopic.php?f=60&t=6348
我用呢到呢d景物....
feida

文章RCT4 » 2008-08-30, 09:44

feida 寫:
RCT4 寫:

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物

我用ok喎,無問題,
試下down過再install過
頭像
RCT4
火星會員

文章feida » 2008-08-30, 17:11

RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物

我用ok喎,無問題,

如果down過再install過咁之前起既咪無左...
feida

文章RCT4 » 2008-08-30, 17:21

feida 寫:
RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物

我用ok喎,無問題,

吾會,但係你最好backup左個公園先
頭像
RCT4
火星會員

文章feida » 2008-08-30, 18:42

RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物

我用ok喎,無問題,

THX..點解我次次想起瀑布都起得唔多太好或者好肉酸...可以教下我嗎?
feida

文章RCT4 » 2008-08-30, 20:42

feida 寫:
RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物

我用ok喎,無問題,

THX..點解我次次想起瀑布都起得唔多太好或者好肉酸...可以教下我嗎?

其實瀑布要整得好係睇你點用地形工具,
你掘起左塊地同起完瀑布再用smooth terrain掘靚塊地,
側邊就睇你點裝飾
頭像
RCT4
火星會員

文章feida » 2008-08-31, 16:09

RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:
feida 寫:
RCT4 寫:

你係吾係講"黑媽媽"?
要睇你用咩景物

我用ok喎,無問題,

其實瀑布要整得好係睇你點用地形工具,
你掘起左塊地同起完瀑布再用smooth terrain掘靚塊地,
側邊就睇你點裝飾

我其實唔係太識用地形工具...有時都係亂掘...
feida

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客