好想要e d野><可唔可以比我

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

好想要e d野><可唔可以比我

文章brianchow219 » 2008-08-27, 23:28

圖檔
中間個d"6"丫><好想要同埋
圖檔
左右兩邊個d....
圖檔
中間個d加速嫁可?加速ga唔係長好多咩><點解咁短ga..如果可以自己set佢幾長就幾長比個教學我丫><...thx好想要e d野.....可以比我嗎?,又唔知個名喎囧/3\
圖片係係rct4個個野馬到見到><好想要先影低佢係到post上黎搵.....如果你唔比ga我可以整走返d圖......
brianchow219

Re: 好想要e d野><可唔可以比我

文章Kukuku » 2008-08-28, 16:06

brianchow219 寫:圖檔
中間個d"6"丫><好想要同埋
圖檔
左右兩邊個d....
圖檔
中間個d加速嫁可?加速ga唔係長好多咩><點解咁短ga..如果可以自己set佢幾長就幾長比個教學我丫><...thx好想要e d野.....可以比我嗎?,又唔知個名喎囧/3\
圖片係係rct4個個野馬到見到><好想要先影低佢係到post上黎搵.....如果你唔比ga我可以整走返d圖......

你第一幅果個係Launch Part(發射區段)泥嫁!!內置嫁!!吾洗Down嫁!!係指定既Coaster至有嫁!!有:Extented Coaster,Twister Roller Coaster :lol:其實我都想要第2幅同第3幅果個景物 :D
頭像
Kukuku
土星會員

文章brianchow219 » 2008-08-28, 19:29

咁第1幅個個可唔可以比相我睇下點整洛去><同埋我有第3幅左右黑色個兩個野我只係想知第3幅點解會咁細個....唔係相d個個先係加速ga咩,
第3幅左右兩邊個個野http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=60&t=6697<-dl到

文章Kukuku » 2008-08-28, 21:32

如下:
[bubbleshare]448213[/bubbleshare]
頭像
Kukuku
土星會員

文章RCT4 » 2008-08-28, 22:08

Sorry, 成朝都好忙.

第一幅: Extended Coaster既Launch Lift Hill (內置)

第二、三幅: ImagineerJohn's Coaster-kit Beta

同埋我有第3幅左右黑色個兩個野我只係想知第3幅點解會咁細個....唔係相d個個先係加速ga咩

吾多明
頭像
RCT4
火星會員

文章Kukuku » 2008-08-29, 00:19

同埋我有第3幅左右黑色個兩個野我只係想知第3幅點解會咁細個....

我諗佢指既係黑黃間果D野(我都想要!! :D )
唔係相d個個先係加速ga咩

果D係Block Brake泥嫁!! :lol: 慢慢加速(Block Brake),由3km/h->6km/h>10km/h>...,如此類推,加下加下咪變左LIM囉!! :D
頭像
Kukuku
土星會員

文章brianchow219 » 2008-08-29, 02:28

咩丫佢個d好似急車用個個咁短..我就係想要佢咁短同埋又加速到/.\又唔洗dl嫁?

文章RCT4 » 2008-08-29, 12:39

brianchow219 寫:咩丫佢個d好似急車用個個咁短..我就係想要佢咁短同埋又加速到/.\又唔洗dl嫁?

你係吾係指中間白色果D?
頭像
RCT4
火星會員

文章brianchow219 » 2008-08-29, 13:45

RCT4 寫:
brianchow219 寫:咩丫佢個d好似急車用個個咁短..我就係想要佢咁短同埋又加速到/.\又唔洗dl嫁?

係丫/.\唔想要咁長咁長覺得好樣=_=

文章RCT4 » 2008-08-29, 21:08

brianchow219 寫:
RCT4 寫:

係丫/.\唔想要咁長咁長覺得好樣=_=

Gadget Goodies for Coaster Set-flat parts
頭像
RCT4
火星會員

文章brianchow219 » 2008-08-30, 16:43

/V\姐係點唔識英文

文章RCT4 » 2008-08-30, 16:47

brianchow219 寫:/V\姐係點唔識英文

里個咪名law,進修下啦
頭像
RCT4
火星會員

文章brianchow219 » 2008-08-30, 17:06

RCT4 寫:
brianchow219 寫:/V\姐係點唔識英文

里個咪名law,進修下啦

ha= =冇計....堂堂英文堂都訓(個呀sir超悶可以講成班都訓曬= =)

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客