rct3三合一版的問題

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

rct3三合一版的問題

文章帕天景 » 2008-08-06, 22:13

Q1. 為何我的rct3 在早上的時間(遊戲時間) 地面上的設施 沙地 游泳池也反光 而且光得非常嚴重 :oops: 把設定光度選項 拉至最暗 也是這樣 :oops:

在晚上 樂園的燈又變得很暗 我己打了patch 也是這樣 應該怎樣解決 :oops:

Q2. 可以給我自製煙花的教學嗎 :?: 不懂如何製作 ~~

中英教學皆可
帕天景

Re: rct3三合一版的問題

文章bananasims » 2008-08-06, 22:21

2. 佢本身個教學都已經足夠
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-08-06, 22:24

Q1. 因為內置既Bloom功能開左,Setting可以較番;

Q2. 三合一版暫時未有對應既patch/update;

Q3. 我都試緊,幾難用下
頭像
RCT4
火星會員

文章bananasims » 2008-08-06, 22:32

RCT4 寫:Q1. 因為內置既Bloom功能開左,Setting可以較番;

煙花唔係好難整咋喎,只係晒時間…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章帕天景 » 2008-08-06, 22:50

Bloom功能係咩- -? 我用中文版的~
帕天景

文章RCT4 » 2008-08-07, 10:28

bananasims 寫:
RCT4 寫:Q1. 因為內置既Bloom功能開左,Setting可以較番;

Laser就容易,佢應該係講Platinum入面既Advance Firework Designer,
一般RCT3無架

帕天景 寫:Bloom功能係咩- -? 我用中文版的~

Sorry,我用英文版,
至憎佢D譯到吾三吾四既譯名
頭像
RCT4
火星會員

文章帕天景 » 2008-08-07, 16:30

RCT4 寫:

Laser就容易,佢應該係講Platinum入面既Advance Firework Designer,
一般RCT3無架

我就係指Advance Firework Designer 你懂嗎 ??? 可以教我嗎~~

另外 , 中文版bloom 原來叫煥發 XD
帕天景

文章RCT4 » 2008-08-07, 17:21

帕天景 寫:
RCT4 寫:

一般RCT3無架

我就係指Advance Firework Designer 你懂嗎 ??? 可以教我嗎~~

另外 , 中文版bloom 原來叫煥發 XD

你睇完里個應該會get到D,
我吾係太識,

頭像
RCT4
火星會員

文章bananasims » 2008-08-07, 19:43

煥發…咩怪名黎 :ugeek:
bananasims
太陽會員

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客