help

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

help

文章sang1212 » 2008-06-27, 04:46

如果我淨係裝RCT3既時候就一切都好順...但當我裝左水上樂園同野生動物園之後
除左野生動物園系列之外, 水上樂園同original玩夜晚就勁lag....
我已經裝左野生動物園既2個update...但都無用...

如果我唔裝野生動物園問題可解決嗎?

有邊位大佬有水上樂園 中文 免CD

幫幫我啦好想玩呀><
sang1212

Re: help

文章銘仔 » 2008-06-27, 07:31

夜晚 LAG 好正常,因為你裝得多, SHOW 既野就越多 ;)
頭像
銘仔
金星會員

文章bananasims » 2008-06-27, 09:56

呢個係 bug 黎,夜晚係會好 lag。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-06-27, 14:31

因為要dislay D咁覆雜既燈texture對廢既電腦係好難,
除非你多RAM同有張超勁既顯示卡
頭像
RCT4
火星會員

文章sang1212 » 2008-06-27, 16:25

RCT4 寫:因為要dislay D咁覆雜既燈texture對廢既電腦係好難,
除非你多RAM同有張超勁既顯示卡

my computer:

CPU : Intel E6750

RAM : A-DATA DDR2 800 1G X2

MB : ASUS P5K-E WIFI AP

S CARD : EVOLATION 7.1

DISPLAY :XFX 8800GT 512M DDR3

HD :SEAGEATE SATAII 250G X 2

POWER : DELTA SERVER POWER 550W
我玩其他3D game 都冇事架喎......
sang1212

文章sang1212 » 2008-06-27, 16:53

咁係唔係動物園bug ...我唔裝動物完係唔係OK架?
如果唔裝冇事..請問大佬你地有冇水上樂園個 no CD crack?
sang1212

文章RCT4 » 2008-06-28, 15:55

Please don't double post in 24 hours.
同其他3D game、動物園無關,係RCT3物件等既問題,
設計太覆雜,仲有,如果你起得多野就會lag
頭像
RCT4
火星會員

文章fergus » 2008-07-03, 19:36

咁有咩方法唔會LAG呀?
fergus

文章RCT4 » 2008-07-03, 19:43

fergus 寫:咁有咩方法唔會LAG呀?

有...換過部勁D既腦...無可能有D咁既機...除非,
有得買超級電腦...
頭像
RCT4
火星會員

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客