開唔到個存檔!!!!help!!!!!!詳情快入!!!!

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

開唔到個存檔!!!!help!!!!!!詳情快入!!!!

文章20080324 » 2008-05-04, 12:18

我去到開啟舊檔果度,個存檔係灰色的!(正常係白色)

我禁落去,佢話搵唔到資料片...

點算好呀?點先可以開返個存檔?

幫幫我啦啦!:'(:'(:'(

Re: [問題] 開唔到個存檔!!!!help!!!!!!詳情快入!!!!

文章20080324 » 2008-05-04, 13:45

RCT4,你移左又唔幫下我...
:'(

幫下我啦!

Re: [問題] 開唔到個存檔!!!!help!!!!!!詳情快入!!!!

文章RCT4 » 2008-05-04, 19:33

你post錯區仲話我?!
我吾理你地,里度咪好亂?!
仲有:
I-Circle Forum 版規
貼文守則
10. 除得合理理由外,不得洗版,本站定義為:
i. 在不必要的情況下在 24 小時內張貼雙重回覆。
ii. 全版區回覆者為同一人。

P.S.:有關你既問題我幫吾到你
頭像
RCT4
火星會員

文章20080324 » 2008-05-04, 19:58

原帖由 RCT4 於 2008-5-4 11:33 發表 圖檔
你post錯區仲話我?!
我吾理你地,里度咪好亂?!
仲有:

P.S.:有關你既問題我幫吾到你

你誤會左啦!我唔係怪你移我帖,因為我都知我發錯區,但我無得移帖,又驚喺度再發唔係幾好,sorry.

----------------------------------------------------------------------------------------

因為你移我帖,我唔知你幫唔幫到我,所以我就重左post,sorry.

----------------------------------------------------------------------------------------

回正題:

可唔可以在folder入面整返好個存檔?

如果得,點樣整?

文章RCT4 » 2008-05-04, 20:08

我自己無試過,無能為力
頭像
RCT4
火星會員

文章JOPHY » 2008-05-04, 20:37

其 實 我 唔 明 你 嘅 問 題 !
   可 以 POST 張 圖 上 嚟 睇 吓 呀 ?
JOPHY

文章20080324 » 2008-05-07, 20:30

救救我呀!

圖檔
圖檔

圖檔
圖檔
就係咁啦!

[ 本文章最後由 20080324 於 2008-5-7 12:31 編輯 ]

文章bananasims » 2008-05-07, 20:38

剷咗佢
CCleaner 清注冊碼
再裝
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章20080324 » 2008-05-08, 21:47

原帖由 bananasims 於 2008-5-7 12:38 發表 圖檔
剷咗佢
用 CCleaner 清注冊碼
再裝

剷左佢!重裝! -o-無奈

我開新檔果d都玩到,但係我想睇下開唔開得返e個舊檔,唔係我都剷左佢啦!= =

文章bananasims » 2008-05-08, 23:21

咁好難幫到你,你試過剷未先 ....
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章20080324 » 2008-05-09, 18:00

原帖由 bananasims 於 2008-5-8 15:21 發表 圖檔
咁好難幫到你,你試過剷未先 ....

都話唔想刪,想試下救個存檔呀!!!

文章RCT4 » 2008-05-09, 18:13

你另外放好個存檔,再重裝,
你吾重裝,無可能解決到
頭像
RCT4
火星會員

文章20080324 » 2008-05-10, 07:59

原帖由 RCT4 於 2008-5-9 10:13 發表 圖檔
你另外放好個存檔,再重裝,
你吾重裝,無可能解決到

哦!

咁點樣整個存檔去其他地方?

文章RCT4 » 2008-05-10, 09:11

係C:\Documents and Settings\User\My Documents\RCT3\Parks搵番個存檔,
然後搬走佢,
最安全就係搬離C drive
頭像
RCT4
火星會員

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 46 位訪客