我想問我部電腦咁樣玩唔玩到....

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

我想問我部電腦咁樣玩唔玩到....

文章路人K » 2008-04-13, 01:38

我想問我部電腦咁樣玩唔玩到模擬樂園3....
路人K

Re: [問題] 我想問我部電腦咁樣玩唔玩到....

文章JOPHY » 2008-04-13, 03:51

哈 哈 ~ 一 定 玩 得 到 呀 !
JOPHY

文章bananasims » 2008-04-13, 08:30

咩機 Celeron 可以都成 3Ghz -.-
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-04-13, 09:41

我同你部腦一樣型號,只係加左一條ram,我一裝就得
頭像
RCT4
火星會員

文章路人K » 2008-04-14, 19:16

唔該各位大大!
我只係新手一大個
我會比心機玩架啦thx!!=D
路人K

文章AR輝=] » 2008-04-14, 23:20

係就係3.06-.-不過都好廢下=[我之前都係用e粒u,,
玩機都lag既....快d加ram@@加左ram會好好多,,
AR輝=]

文章銘仔 » 2008-04-14, 23:33

我部 Celeron 1.50GHz + 192MB RAM 都係咁玩啦...
頭像
銘仔
金星會員

文章JOPHY » 2008-04-15, 00:37

原帖由 銘仔 於 2008-4-14 23:33 發表 圖檔
我部 Celeron 1.50GHz + 192MB RAM 都係咁玩啦...

嘩 ~ 你 LAG 唔 LAG ~!?
JOPHY

文章銘仔 » 2008-04-15, 17:43

話唔 LAG 就假:D
頭像
銘仔
金星會員

文章BennyChan » 2008-05-03, 00:19

查實我部腦2.00GHz + 0.98GB 算吾算好?
BennyChan

文章bananasims » 2008-05-03, 00:27

0.98GB 變咗樽頸,2GB 啦
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 37 位訪客