職業模式. . .問題= =未解決

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同的問題再發問。
  • 發問時列明曾經參考的文章。

職業模式. . .問題= =未解決

文章don805 » 2008-03-25, 20:23

一按就係甘. . .係咪未破解晒= =?
圖檔

[ 本文章最後由 don805 於 2008-3-25 12:24 編輯 ]
don805

Re: [貼圖] 職業模式. . .問題= =未解決

文章bananasims » 2008-03-25, 21:00

睇黎係模擬樂園三對於中文既資料夾路徑唔相容
你可唔可以 post 個路徑上黎?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章don805 » 2008-03-25, 21:03

原帖由 bananasims 於 2008-3-25 13:00 發表 圖檔
睇黎係模擬樂園三對於中文既資料夾路徑唔相容
你可唔可以 post 個路徑上黎?

不是. . 我SET左個檔叫555都吾得= =
don805

文章bananasims » 2008-03-25, 21:06

NO, I Mean..
個安裝資料夾出事, 你比你個安裝資料夾既路徑我...
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章don805 » 2008-03-25, 21:15

C:\Program Files\Atari\模擬樂園3
don805

文章bananasims » 2008-03-25, 23:11

咁無理由圖上面係寫 E Drive..
bananasims
太陽會員

文章don805 » 2008-03-25, 23:36

原帖由 bananasims 於 2008-3-25 15:11 發表 圖檔
咁無理由圖上面係寫 E Drive..

佢應該SAVE係"我的文件"...但我果個"我的文件"係E Drive黎
don805

文章bananasims » 2008-03-25, 23:55

你係咪用 Windows Vista?
bananasims
太陽會員

文章don805 » 2008-03-27, 19:47

原帖由 bananasims 於 2008-3-25 15:55 發表 圖檔
你係咪用 Windows Vista?

不是啊. . .= =
don805

文章JOPHY » 2008-03-27, 20:14

咁 你 個 E Drive 係 咩 黎 嫁 ~!>
JOPHY

回到 [A3b] 模擬樂園 3 問答

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 19 位訪客