唔記得左個密碼, 但係同 Drupal 整合左

全世界最多討論區架設者選用的討論區系統之一。

版主: hamu278, 銘仔, Puff

版面規則
  • 發問時注明 phpBB 版本及之前做過的動作。

文章lsp » 2008-10-09, 17:40

我禁完忘記密碼, 啟用埋個新密碼, 之後都登入唔都
係咪要響 Drupal 度改 ... ?
Drupal 衣家係登入左, 有 Cookies 響度 ... :oops:
頭像
lsp
地球會員

Re: 唔記得左個密碼, 但係同 Drupal 整合左

文章人仔 » 2008-10-09, 17:43

兩樣野都唔關事--
只不過drupal會check完自己冇個用戶再係phpbb度check有冇
但check完開左新用戶之後以我所知應該係分開ge(可能會係phpbb度check資料)
頭像
人仔
金星會員

文章lsp » 2008-10-09, 19:01

有樣野叫 syns 囉
:evil: 唔係點解你安裝果時要管理員個 ID PW 都一樣 :P
頭像
lsp
地球會員

文章bananasims » 2008-10-09, 20:14

phpbbforum 個 module 好廢,要等個 phpbb module 出黎先得 :evil:
我記得改完密碼仲要喺 Drupal 登出登入先得
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章lsp » 2008-10-09, 20:40

bananasims 寫:phpbbforum 個 module 好廢,要等個 phpbb module 出黎先得 :evil:
我記得改完密碼仲要喺 Drupal 登出登入先得

唉 ... 試下先, 唔得就福佳 :P
頭像
lsp
地球會員

文章lsp » 2008-10-09, 20:47

妖, 無奈都嘔囉, Drupal 用新密碼得, phpBB 反而唔得囉

• No data to sync for Lsp to Drupal.
  • Successfully authenticated from phpBB.
  • No data to sync for Lsp to phpBB.
最後由 lsp 於 2008-10-09, 20:54 編輯,總共編輯了 2 次。
頭像
lsp
地球會員

文章bananasims » 2008-10-09, 20:52

兩邊都要改,我之前都改過密碼。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章lsp » 2008-10-09, 21:00

bananasims 寫:兩邊都要改,我之前都改過密碼。

得左, 但係點改密碼, phpBB 度唔知邊度有得改 ... :cry:

---

風格問題, 個死人風格無顯示 ...
要搵番個作者 :oops:
頭像
lsp
地球會員

回到 [B1a] phpBB

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客