[1999]我都手痕...

編寫、設計網頁與程式。

版主: hamu278, 銘仔

版面規則
  • 本版面亦可以討論網頁寄存公司

[1999]我都手痕...

文章Freeman » 2009-02-08, 18:13

最近想寫個簡簡單單既WebOS, 個樣似OS X既
可以比人開帳戶登入, 入面有D簡單既APP例如小算盤, CODE EDITOR咁
不過無論係JS,PHP,FLASH,MYSQL定係咩都只係識得果少少
又要會考
所以有無人有興趣?圖檔
Freeman
地球會員

Re: [1999]我都手痕...

文章大大師兄 » 2009-02-08, 18:42

呢個 post 唔算 1999 啦... :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章bananasims » 2009-02-08, 19:16

其實我覺得無乜人會有興趣用
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Freeman » 2009-02-08, 20:02

bananasims 寫:其實我覺得無乜人會有興趣用

主要係自己想玩下 :oops:
Freeman
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-02-08, 23:01

http://www.goowy.com/
冰河時期試過,而家都變晒 :oops:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章Freeman » 2009-02-08, 23:10

pcyc 寫:http://www.goowy.com/
咩變晒?
Freeman
地球會員

文章大大師兄 » 2009-02-09, 01:00

pcyc 寫:http://www.goowy.com/

睇佢個款似 iGoogle 之類既野 :?:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章lsp » 2009-02-09, 13:03

iamfreeman 寫:最近想寫個簡簡單單既WebOS, 個樣似OS X既
可以比人開帳戶登入, 入面有D簡單既APP例如小算盤, CODE EDITOR咁
不過無論係JS,PHP,FLASH,MYSQL定係咩都只係識得果少少
又要會考
所以有無人有興趣?圖檔

-.-可唔可以接落我個 FMS 度 ...
因為我個 FMS 都諗住整 Membership ...
不過版面方面我最差 :cry:
頭像
lsp
地球會員

文章Freeman » 2009-02-09, 23:37

lsp 寫:
iamfreeman 寫:最近想寫個簡簡單單既WebOS, 個樣似OS X既
又要會考
所以有無人有興趣?圖檔

-.-可唔可以接落我個 FMS 度 ...
因為我個 FMS 都諗住整 Membership ...
不過版面方面我最差 :cry:
FMS?CMS果類?
MEMBERSHIP要簡單好簡單, 複雜就... :oops:
Freeman
地球會員

文章bananasims » 2009-02-09, 23:42

係咪 File Management System?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Freeman » 2009-02-09, 23:46

bananasims 寫:係咪 File Management System?
係WO :oops:
Freeman
地球會員

回到 [B1] 網頁製作、程式編寫與介面設計

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 80 位訪客