GMail! 廿分鐘寫好自動儲存功能

編寫、設計網頁與程式。

版主: hamu278, 銘仔

版面規則
  • 本版面亦可以討論網頁寄存公司

GMail! 廿分鐘寫好自動儲存功能

文章銘仔 » 2009-02-05, 16:10

http://mail.google.com/mail/help/intl/z ... tsnew.html

自動儲存
我們花了 20 分鐘撰寫此項目,然後瀏覽器當機了。
還好有自動儲存功能。它會儲存。而且完全自動。

廿分鐘,我起碼一小時都唔知得唔得 :cry:
頭像
銘仔
金星會員

Re: GMail! 廿分鐘寫好自動儲存功能

文章lsp » 2009-02-05, 19:23

人你都寫住「我們」啦 ... ;)
而且程度都差好遠 ... :oops:
我地廿分鐘可能整到, 不過可能會好多 Bugs ! :twisted:
頭像
lsp
地球會員

文章銘仔 » 2009-02-05, 19:37

lsp 寫:人你都寫住「我們」啦 ... ;)
而且程度都差好遠 ... :oops:
我地廿分鐘可能整到, 不過可能會好多 Bugs ! :twisted:

咁多人合作寫同一功能,技術上會有出入,加上 gmail 冇咩 bug 可言,相信真係廿分鐘搞掂 :cry:
頭像
銘仔
金星會員

文章bananasims » 2009-02-05, 19:59

我覺得佢係想講,有人寫咗 20 分鐘個 mail,點知輕咗機…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章銘仔 » 2009-02-05, 20:29

bananasims 寫:我覺得佢係想講,有人寫咗 20 分鐘個 mail,點知輕咗機…

我GET錯左野 :o
頭像
銘仔
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-02-05, 22:57

佢果個「此項目」係咪想指你而家睇緊果頁?
你要明白「此項目」個「項目」係可以指好多野的。
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章lsp » 2009-02-06, 01:25

pcyc 寫:佢果個「此項目」係咪想指你而家睇緊果頁?
你要明白「此項目」個「項目」係可以指好多野的。

係, 我一開頭都係同你諗一樣既野
頭像
lsp
地球會員

文章人仔 » 2009-02-06, 13:34

睇到第一句
怪怪地
睇埋下面
GET到 :lol:
頭像
人仔