有冇人可以教我整論壇~~~~~

編寫、設計網頁與程式。

版主: hamu278, 銘仔

版面規則
  • 本版面亦可以討論網頁寄存公司

Re: 有冇人可以教我整論壇~~~~~

文章bananasims » 2007-08-28, 23:36

andy 寫:
星宿 寫:
bananasims 寫:
星宿 寫:
bananasims 寫:唔好扮野...

禾系POkA個 BEsT FD,所以禾好憎DEMoNATA同驢友∼

Poka 係邊個 :D

我幼稚園同學∼
p.s.依家佢仲留緊班, k1

聽講佢畀人轉介咗去匤智晨曦 :|

即係同 al8 個 Poka 唔係同一個人啦~
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章星宿 » 2007-08-30, 19:43

andy 寫:
星宿 寫:
星宿 寫:

禾系POkA個 BEsT FD,所以禾好憎DEMoNATA同驢友∼

我幼稚園同學∼

係有少少相似 :o
星宿

文章bananasims » 2007-08-30, 21:43

星宿 寫:
andy 寫:
星宿 寫:
星宿 寫:

我幼稚園同學∼

試描述之。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章星宿 » 2007-09-01, 18:22

星宿 寫:
andy 寫:
星宿 寫:
星宿 寫:

我幼稚園同學∼

試描述之。

幼稚、心胸狹窄、自我中心、公私不分:@
星宿

文章Kutar » 2007-09-01, 20:44

點解你個BEST FRIEND幼稚心胸狹窄自我中心公私不分ge...
IUJ
Kutar
土星會員

文章skyhks » 2007-09-08, 02:05

Kutar 寫:點解你個BEST FRIEND幼稚心胸狹窄自我中心公私不分ge...

佢個 FRIEND 真係「BEST」 OF THE 「BEST」 Woo ...
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章星宿 » 2007-09-10, 21:21

skyhks 寫:
Kutar 寫:點解你個BEST FRIEND幼稚心胸狹窄自我中心公私不分ge...

佢個 FRIEND 真係「BEST」 OF THE 「BEST」 Woo ...

打錯左, 其實係beast friend至岩, sor
星宿

文章Andy » 2007-09-10, 21:22

skyhks 寫:

好好笑 :cry:
圖檔
Andy
金星會員

文章skyhks » 2007-09-10, 22:36

andy 寫:
skyhks 寫:

UM 住良心講 :|
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章hamu278 » 2007-09-11, 16:32

andy 寫:
skyhks 寫:

救命,好爛 :cry:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

上一頁

回到 [B1] 網頁製作、程式編寫與介面設計

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 28 位訪客