有冇人可以教我整論壇~~~~~

編寫、設計網頁與程式。

版主: hamu278, 銘仔

版面規則
  • 本版面亦可以討論網頁寄存公司

有冇人可以教我整論壇~~~~~

文章星宿 » 2007-08-27, 17:10

HElp Me~~~~~~~~~
星宿

Re: 有冇人可以教我整論壇~~~~~

文章bananasims » 2007-08-27, 17:25

:P
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章星宿 » 2007-08-27, 17:30

我唔識整牙~~~~~~~`` :mrgreen:
星宿

文章hamu278 » 2007-08-27, 17:38

好DC呀你 :D
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章星宿 » 2007-08-27, 17:40

咩意思牙1~
禾吾明
星宿

文章julio131 » 2007-08-27, 18:40

咁你簽名板個咩泥架 :D
頭像
julio131
土星會員

文章星宿 » 2007-08-27, 19:01

禾個亂談lo∼
星宿

文章julio131 » 2007-08-27, 19:07

E到個個都唔識架 :(
你可以係星期一至五中午打電話到都市◎情到問下
頭像
julio131
土星會員

文章bananasims » 2007-08-27, 19:19

lonely-world 唔係 demonata 嫁咩?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章julio131 » 2007-08-27, 21:13

咁我地搞個兩小時特別節目“星宿真身大揭曉”
係e兩個小時內比蕉嚴刑逼供
我係e兩小時就潛下水....
頭像
julio131
土星會員

文章Andy » 2007-08-27, 22:14

佢咪係demonata囉
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2007-08-27, 22:20

andy 寫:佢咪係demonata囉

真係咁膠 :oops:
bananasims
太陽會員

文章星宿 » 2007-08-27, 22:30

bananasims 寫:lonely-world 唔係 demonata 嫁咩?

好似係mike5820的:$
星宿

文章星宿 » 2007-08-27, 22:31

andy 寫:佢咪係demonata囉

Who is he?:|
星宿

文章星宿 » 2007-08-27, 22:37

星宿真身 右方長頭髮男子

圖檔

紅南國的皇帝,被稱為彩賁帝,在左頸上有一個「星」字,是朱雀七星士的印記,專長是劍術。他從小就聽說朱雀巫女即將降臨,因此對巫女頗為嚮往戀慕,也單戀美朱 '後來在18歲那一年迎娶了皇后楊鳳綺 '雖然單戀著美朱' 但是對鳳綺依然極為溫柔 '後來心宿領著俱東軍隊攻打紅南國 '星宿親自帶兵前往迎戰 '當時鳳綺已經懷有繼承人 '星宿最後為了阻擋心宿入侵美珠的世界而和心宿戰鬥' 雖然成功的擊退了心宿' 但是也已經受到重傷' 臨死前' 拿出了當初大家一起拍攝的那張照片' 再對美珠說了一聲:「我愛你」之後就與世長辭了。
星宿

文章bananasims » 2007-08-28, 00:07

唔好扮野...
bananasims
太陽會員

文章星宿 » 2007-08-28, 13:36

bananasims 寫:唔好扮野...

禾系POkA個 BEsT FD,所以禾好憎DEMoNATA同驢友∼
星宿

文章bananasims » 2007-08-28, 16:02

星宿 寫:

禾系POkA個 BEsT FD,所以禾好憎DEMoNATA同驢友∼

Poka 係邊個 :D
bananasims
太陽會員

文章星宿 » 2007-08-28, 18:33

bananasims 寫:
星宿 寫:

我幼稚園同學∼
p.s.依家佢仲留緊班, k1
星宿

文章Andy » 2007-08-28, 18:57

星宿 寫:
bananasims 寫:
星宿 寫:

我幼稚園同學∼
p.s.依家佢仲留緊班, k1

聽講佢畀人轉介咗去匤智晨曦 :|
圖檔
Andy
金星會員

下一頁

回到 [B1] 網頁製作、程式編寫與介面設計

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客