I-Circle Forum 降左ranking (TMB真慘)

編寫、設計網頁與程式。

版主: hamu278, 銘仔

版面規則
  • 本版面亦可以討論網頁寄存公司

I-Circle Forum 降左ranking (TMB真慘)

文章johnwong32000 » 2010-02-21, 13:33

小弟果D SEO 點解會勁過你ge?
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
最後由 johnwong32000 於 2010-02-21, 13:58 編輯,總共編輯了 1 次。
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

Re: TMB真慘

文章efilm » 2010-02-21, 13:39

之前我記得係 IC 主網果個排頭
估唔到而家係你個網排頭
頭像
efilm
地球會員

Re: TMB真慘

文章johnwong32000 » 2010-02-21, 13:57

efilm 寫:之前我記得係 IC 主網果個排頭
估唔到而家係你個網排頭

唔知點解down左好多,本身應該係I-Circle high rank過我。
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
木星會員

Re: I-Circle Forum 降左ranking (TMB真慘)

文章efilm » 2010-02-21, 14:11

可能係因為前排 IC 上唔到所以先搞到咁
頭像
efilm
地球會員

Re: I-Circle Forum 降左ranking (TMB真慘)

文章Frenchfriezz » 2010-02-22, 01:04

er,我想問呢個post有乜意義?曲線話IC廢左抑或係曲線話自己個網勁左? :roll:
我眼入面只係睇到呢堆曲線,有得罪既就唔好意思喇下。
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章johnwong32000 » 2010-02-22, 19:22

Frenchfriezz 寫:er,我想問呢個post有乜意義?曲線話IC廢左抑或係曲線話自己個網勁左? :roll:
我眼入面只係睇到呢堆曲線,有得罪既就唔好意思喇下。

我打完之後都覺得好少少問題(語氣上),但係實際上我係想講其實I-Circle Forum應該係勁過我好多。
(算,愈兜愈此曲線。) :?
圖檔
頭像
木星會員

回到 [B1] 網頁製作、程式編寫與介面設計

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客